Hodnocení obchodu

5,0 24 hodnocení
5
24x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LS Avatar autora Ladislav Skala | 14.6.2024
Avatar autora Petr Šindelář | 13.6.2024
Pán je velice vstřícný. Vše vysvětlil a poradil po telefonu a emailem. Naprostá spokojenost. Počítač perfektní...
JK Avatar autora Jana Křížová | 11.6.2024
Ano,velmi.
RL Avatar autora Radek Landa | 29.5.2024
Velice ochotný. Příště se obrátím zas.doporucuji
Avatar autora František Žitnák | 28.5.2024
Velmi ochotni, rychlá domluva a excelentní zboží. Jsem velmi spokojený.
LK Avatar autora Ladislav Kraft | 23.5.2024
Ano
Avatar autora Eva Šimáňová | 21.5.2024
Velmi vstřícný a ochotný prodejce. Rozhodně doporučuji.
Avatar autora Ondřej Šindler | 21.5.2024
JV Avatar autora Josef Vokurka | 17.5.2024
JG Avatar autora Jan Glassl | 15.5.2024
Jsem spokojený rychlá dodávka a kvalitní produkt.
AN Avatar autora Andrea Němečková | 10.5.2024
Můžu jen doporučit.Neuvěřitelný přístup k zákazníkovi ochota personálu,ráda se k vám budu vracet a všude doporučovat jste prostě TOP.Přeji hodně úspěchů a velké množství spokojených zákazníků.
M Avatar autora Michal M. (Administrátor) 12.5.2024
Dobrý den Andreo, mnohokrát vám děkujeme za pozitivní recenzi! Budu jí sdílet mezi kolegy, se kterými jste interagovala! Ještě jednou děkujeme a přejeme ať vám počítač dobře slouží! :) Váš CÍL tým!
IO Avatar autora Ivo Osvald | 24.4.2024
Jsem spokojen 😁
M Avatar autora Michal M. (Administrátor) 24.4.2024
Dobrý den, mockrát děkujeme za pozitivní recenzi! Doufáme, že vám naše externí HDD dobře poslouží! Za CÍL, Michal M.
JV Avatar autora Jiří Vysloužil | 24.4.2024
Rychlé dodání,zboží OK.
M Avatar autora Michal M. (Administrátor) 24.4.2024
Dobrý den, mnohokrát děkujeme za pozitivní recenzi! Za CÍL, Michal M.
MF Avatar autora Martin Frengl | 21.4.2024
Už jsem nevěřil že můj herní notebook vůbec bude fungovat jako když byl nový, až tady mi opravdu pomohli a na počkání. Krásně mi notebook vyčistily a ještě přidali RAM navíc za super peníze. Už budu navštěvovat jen ten to servis. Prostě nejlepší borci.
RK Avatar autora Radim Kopec | 21.4.2024
Naprostá spokojenost, notebook co by stál novej i s monitorem 20 000, tak tady koupite za 7000.- včetně daňového dokladu a roční zaruky. Ochota a servis taky super.
TL Avatar autora Tom Linhart | 21.4.2024
Výtečný servis a výtečný softwarový inženýr - blázen
ET Avatar autora Eliška Tučková | 21.4.2024
Doporučuji 😊
EE Avatar autora Erik Englisch | 21.4.2024
po cestě kolem jsem se zastavil ohledně informací k pc komponentům. Obsluha ochotná, přátelská a nevtíravě napomocná, co se v dnešní době už skoro nevidí. Při odchodu jsem se ještě zeptal na teplovodivou pastu na procesor, kterou momentálně neměli skladem, ale měli jednu navíc pro vlastní potřebu, kterou mi s úsměvem darovali at mi pomůže. Wau, člověk až zůstane v soku či je na správné planetě :) Vřele obchod doporucuji!
LK Avatar autora Lenka Konfrštová | 21.4.2024
Jsem že služeb doslova nadšená!! Pan Michal z J.Hradce mi nejen pomohl vybrat vhodný notebook přesně pro mé potřeby, ale sestavil mi srovnání hned 5ti kousků s podrobným popisem, výhodami a nevýhodami. Jako laik jsem nadšená a nemám strach, že se spletu nebo zaplatím nesmysl. Stokrát díky a ať se Vám nejvíc daří!!! 🙏🙂
PK Avatar autora Petr Kahoun | 21.4.2024
Naprosto skvělý servis, velmi vstřícná ochota, pán mi v sobotu večer mimo otevírací dobu dokázal pomoci najít přesně to co potřebuji. Kvalita zboží rozhodně odpovídá ceně.Velice děkuji
Nahoru
24 položek celkem